Trimkompaniet

Innehavare av Trimkompaniet: Heléne Hulthénomoss_2

Jag har friserat hundar i större delen av mitt liv (25 år) och är terrierspecialist- uppfödd i en westie kennel. Jag föder idag framgångsrikt upp westie och wheaten terrier under kennelnamnet Cameron . År 2011 vann vi ÅRETS UPPFÖDARE alla raser på kennel klubben! I min ungdom tävlade jag i Juniorhandling och kom bl.a 2:a i Världsfinalen på Crufts och sedan dess har jag mycket framgångsrikt visat och friserat hundar av olika raser åt andra . Det är inte bara terriers som jag har varit framgångsrik med – amerikansk cocker har också varit en passion och jag har friserat och visat champions även där.

Under ett flertal år var jag bosatt i USA där jag arbetade åt olika tophandlers och även på hundsalong – genom detta arbete fick jag min träning i att frisera alla raser och jag har sedan hemkomsten med framgång drivit min egen salong i Stockholm och Västerås. I sept-09 började jag jobba på trimkopaniet och 2011 tog jag över .

Genom åren har jag hållit många uppskattade kurser och föredrag i konsten att frisera terriers – både för privatpersoner och hundfrisörer.Det är jag som håller i utbildningarna, då och då så hyr jag in föreläsare.

Våren 2010 lurade Mia Övernäs med mig på min första klipptävling, där det gick super! Jag slog till med att komma 2:a i min klass med en inlånad Wheaten terrier. Det blir säkert fler klipptävlingar om jag hinner mellan utställningar,uppfödning och trimkompaniet.

Fortbildning är viktigt tycker jag så det sker kontinuerligt genom kurser och föredrag runt om i världen.

omoss_1